Berichten vanuit de achterban

Berichten vanuit de achterban

Ons actiecomité wordt veelvuldig benaderd door betrokken inwoners van Bronckhorst. We krijgen heel veel reacties. Per telefoon, mail, whatsapp, facebook, noem maar op.

Een aantal van deze reacties van de afgelopen maand:

Wantrouwen en de serre

Beste mensen van het actiecomité,

Ik wil jullie bedanken voor het vele en goede werk dat jullie doen, maar ik vraag me af of het zin heeft. De politiek doet toch wat ze wil, over onze rug heen.

Dat met het niet willen noemen van plekken voor die grote turbines, wij worden er niet goed van. We denken na over de aanbouw van een serre aan ons huis, maar straks wonen we naast een energiecentrale, en dan heb je er niets aan. Dit moet stoppen! Onze buren stellen ook hun verbouwing uit. Naam bij het actiecomité bekend

Stress

Anderhalf jaar geleden hebben we in het buitengebied van Zelhem een huis gekocht. Voor de rust. Krijgen we nu van die windturbine hier? Wanneer is dat duidelijk, want dit moeten we voorkomen!

Ik ben aan het herstellen van een burnout . De onzekerheid over de windturbines geeft me veel stress, dat is slecht voor me. Wanneer willen ze besluiten? Dan kom ik zeker naar het gemeentehuis, gaan jullie daar nog wat organiseren? Ik doe mee! Naam bij het actiecomité bekend.

Het gaat ook over mensen

Ik weet niet wie jullie zijn, maar bedankt voor het werk om ons landschap te behouden.

Begrijpt de politiek niet dat het niet alleen om duurzaamheid gaat? Is wel belangrijk, maar het gaat toch ook nog over mensen? WIJ WONEN EN LEVEN HIER!!!!! Naam bij het actiecomité bekend.

Een vraag over Vorden

Wij wonen in Vorden. Weet u of ze daar windmolens willen plaatsen? Dat wordt wel gezegd, maar de gemeente zegt dat ze het nog niet weet. Wel gek, want er komen er toch 12? Ik heb veel stress, en ik hoop zo dat ze Vorden niet uitkiezen. Ik word gek van de onzekerheid. Naam bij het actiecomité bekend.

Afbeelding: pexels