Steun uit onverwachte hoek: ambtenaren Bronckhorst in gewetensnood

Steun uit onverwachte hoek: ambtenaren Bronckhorst in gewetensnood

We hebben een anoniem bericht ontvangen. We kunnen de betrouwbaarheid dus niet traceren. Toch interessant om het hier even te melden.

Actiekomitee,

Ik werk bij de gemeente, en woon in Bronckhorst. Op een plek die bedreigd wordt door windmolens van enorme hoogte. Ik ben daar fel op tegen. Ik weet dat een paar van mijn collega’s er hetzelfde over denken. In het gemeentehuis wordt er wel over gesproken, men vindt het echt een fout traject. Over de rug van de bewoners heen. In mijn buurt word ik aangesproken door mensen die veel vragen hebben, en willen weten of ik achter de gemeente sta. Natuurlijk doe ik dat, maar ik vind het vervelend om mijn persoonlijke mening te moeten geven, want ik ben ook loyaal aan mijn werkgever. Ik doe dan ook niet aan acties mee.

Maar weet dat jullie heel veel medestanders hebben, ook op het gemeentehuis!

Afbeelding: pexels