Feit: getuigenverslag van omwonenden. Tragisch en onthutsend

Feit: getuigenverslag van omwonenden. Tragisch en onthutsend

Blijft de wethouder ontkennen? Blijft de raad toezien?

Voor de mensen die zeggen dat omwonenden van turbines zich ‘niet moeten aanstellen’. ‘Dat het allemaal wel meevalt’. Windalarm heeft onderstaand getuigenverslag gemaakt, en op youtube geplaatst.

Durft de wethouder nog steeds te zeggen dat overlast ook maar een ‘aanname’ is? Blijft hij doorgaan met een traject waarbij mega turbines op 400 meter van woningen geplaatst mogen worden? Niet wachten op de nieuwe zware normen van RIVM, maar het nog snel even doordrukken?

Wat kunt u doen: stuur dit bericht of de youtube-link door naar de raadsleden van Bronckhorst.

Dit zijn de ervaringen van echte mensen. Eerlijke mensen, die moeten verhuizen, ondanks de gigantische waardedaling van hun woning. Mensen die geslachtofferd worden voor het grote geld, en de dupe zijn van een absurde ‘oplossing’. Hier kan de gemeenteraad toch niet verder aan meewerken?

Afbeelding: pexels