Nieuwe Partij: Bronckhorst Windturbine-Vrij!!!

Nieuwe Partij: Bronckhorst Windturbine-Vrij!!!

‘WINDZORGEN’ is een beweging in Bronckhorst die zich fel keert tegen het absurde plan om van Bronckhorst een industriegebied te maken. Geen industriële windturbines in ons landschap.

Windzorgen maakt nu een volgende stap: het oprichten van een nieuwe politieke partij. Initiatiefnemers Charles den Tex en Ton Schaapveld hebben met dit initiatief één duidelijk doel: geen windturbines in Bronckhorst.

Deze nieuwe partij kan een prima aanwinst worden voor de gemeenteraad. De meeste partijen blijven ‘de nuance’ zoeken. Werken stapje voor stapje mee aan het plan van wethouder Paul Hofman om zo snel mogelijk mega turbines in Bronckhorst geplaatst te krijgen. Bedoeld of onbedoeld, ze laten zich nog steeds voor het karretje spannen van de wethouder.

Absolute meerderheid?

Het plan voor mega turbines is de grootste kwestie in Bronckhorst van de afgelopen tientallen jaren. Het betreft een historische beslissing, en houdt de gemoederen ontzettend bezig. Volgend voorjaar verkiezingen voor de gemeenteraad. Het zou maar zo kunnen dat heel erg veel mensen op deze partij gaan stemmen. Het gaat immers om het voortbestaan van Bronckhorst. Ach, dan stemmen we eens een keer wat anders …

Het is niet uitgesloten dat deze nieuw op te richten partij wel eens een absolute meerderheid in de raad zal kunnen krijgen! Een spectaculaire wending in de gemeentepolitiek!

De gevestigde partijen worden dan op een gruwelijke wijze terug gefloten. De bevolking laat dan zien dat ze hier wil blijven wonen, en opkomt voor de toekomst en gezondheid van henzelf en hun kinderen.

Voor steun en interesse

Indien u dit baanbrekende initiatief wilt steunen, stuur een email naar: windzorgen@gmail.com

Doen!

Afbeelding: pexels